keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Rotumääritelmä uusiksi

Tänään Edi päätti sivistää itseään lueskelemalla päivällä yksin ollessaan vähän kääpiösnautserikirjaa, ihan fiksu poika siis! Ilmeisesti kääpiösnautserin rotumääritelmä ei kuitenkaan ihan kaikilta osin miellyttänyt Ediä ja niinpä se päätti hieman uudistaa sitä omatoimisesti. Kuvassa uudistettu painos rotumääritelmästä.

3 kommenttia:

  1. Hih! Elli päätti viime yönä JÄLLEEN kerran leikkiä roskisdyykkäriä. Ilmeisesti Elli oli sitä mieltä, että ruokaa ei saa heittää roskiin! Siispä valion chili paprika levite löysi tiensä parempiin suihin! Myös suodatinpussi piti tutkia, että siellä ei vaan sisälle ole kätketty mitään...ja niin emännän aamu alkoi siivousprojektilla...

    VastaaPoista
  2. Meilläkin Salsa lukee toisinaan lehtiä hyvinkin aggressiivisesti tai ainakin jälki on sen näköistä. Myös sulkapalloja piti tässä yks päivä maistaa. Muistui tuosta mieleen, että Olga pisti säpäleiksi nuorempana Harkitsetko rottweileria-kirjasen.

    VastaaPoista
  3. Eilen Edi sitten agilityyn intoutuneena hyppäsikin aidan yli ja lukemiseen mieltyneenä tavaili tällä kertaa Aku Ankan taskukirjaa melko perusteellisesti taas. Meni siinä koristeoksakin noitineen päivineen sekä muutama sanomalehti. ... Mutta isännälläpä olikin uudet kujeet täksi päiväksi (korkeampi aita) ja niin jäi lukuhetki tälle päivälle pitämättä.

    VastaaPoista