keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kesälomailu jatkuu

Kemi 11.7.09: tuomari Hilkka Salohalla tutkailemassa Ediä

11.7.09 Kemi veli ja sen sisko moikkaavat toisiaan näyttelyn jälkeen pitkästä aikaa

Vielä on kesää jäljellä, vielä riittää aurinkoisia kesäpäiviä, joten mikäs on lomaillessa. Heinäkuuta on vietetty pääasiassa lomaillen ja lenkkeillen. Olemme myös piipahtaneet parissa "näytelmissä" Kemissä ja Oulussa. Saaliina edellisistä on 2 x eh sekä 1x eri. Arvostelut olivat mielestämme erittäin hyviä, mutta karvasta (tai pikemminkin sen puutteesta) oli odotetusti huomauttamista. Tiesimmekin oikeastaan jo etukäteen, ettei turkki ehdi kasvaa, mutta halusimme osallistua ihan kokemuksenkin takia näihin "lähinäyttelyihin". Kokemusta tulikin ihan mukavasti niin Edi-pojalle kuin isäntäväellekin sekä handlerille. Ja olihan mukavaa nähdä ja tavata muuta käppänäväkeä näissä tapahtumissa.
18.-19.7.09 Oulu

Tottis- ja näytelmätreenit ovat edelleen kesätauolla, mutta agilityn jatkokurssi sentään pyörii läpi koko kesän muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Agilityssä on treenailtu erilaisia käännöksiä ja muutaman esteen sarjoja. Treenikavereista Edi on erityisesti mieltynyt erääseen spanielityttöseen, jota yrittää ehtiä aina välillä käydä moikkaamassakin jopa kesken treenien. Leppikarin saaressa Edi laiturivahtina tutkailemassa näkyykö yhtään venettä menossa tai tulossa

Välillä on kivaa vilvoitella rantavedessä

Muuten lomailu on sujunut leppoisasti ja viimeaikoina kohtapa helteisten säiden vallitessa. Päivien kuumuuden takia olemme siirtäneet lenkkeilyt myöhemmäksi iltaan, jolloin on ollut vähän viileämpää ja siten myös miellyttävämpää niin koiralle kuin emännälle/isännällekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti