sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulukuun kuulumisia


Voi kauhistus, blogin päivitys on ollut syksystä saakka ihan rempallaan. Hyi meitä laiskureita! Siispä äkkiä korjaamaan asiaa.
Blogin hiljaiselosta huolimatta on Edi jatkanut treenejä tiiviisti koko syksyn ajan. Tokojuttuja on käyty harjoittelemassa maanantaisin ja agilitya perjantaisin. Agilityssä Edi pääsi syksyllä uuteen kilpailuihin tähtäävien harjoitteluryhmään. Ryhmässä on mukava ja taitava ohjaaja, edistyttykin on kivasti. Ediä on kehuttu mm., että se osaa lukea niin hyvin ohjaajaansa, yes! Joka tapauksessa intoa lajia kohtaan piisaa edelleen ja jo autossa menomatkalla hallille Edi alkaa "jodlata" innosta, että pääsee taas reenaamaan. Edin lemppareita ovat edelleen kaikki korkeat esteet, kuten A ja puomi.
Täällä meilläpäin on ollut lähes lumetonta tämä alkutalvi. Kelit on pyörineet tuossa nollan tuntumassa reilusti joulukuullakin ja silkkaa vettä on satanut. Märkiä tassuja on pyyhitty eräänkin kerran ulkoilun jälkeen! Nyt kuluneella viikolla ollaan kuitenkin totuteltu jälleen lähes parinkymmenen asteen pakkasiin, hui! Edikin on saanut pukea toppamanttelin ylleen viimaa ja kylmyyttä karkottamaan. Tänä viikonloppuna sää lauhtui ja maa sai ihanan valkoisen lumipeitteen, joka tuo jo ripauksen jouluista tunnelmaa ja antaa valoa pimeään.






Rohkeutta kerättyäni kokeilin lokakuun lopulla myös trimmaamista ihan itse eka kerran. Aikaa kului varmaan Edin mielestä liikaakin, mutta työn jälkeen olin ihan kohtalaisen tyytyväinen noin ensikertalaiseksi. Kyllä Edi-pokke näytti siis edelleen ihan käppänältä trimmin jälkeenkin, vau. Niin, ja nythän poika siis kasvattaa uutta, toivottavasti karkeaa ja komeaa turkkia.
Edi keskittyy nyt kovasti joulun odotukseen ja kilttinä poikana oltuaan toivoo tietysti pukilta myös mukavia pakettejakin. Myös harrastuksista (agi + toko) on nyt joululomaa, mutta hallilla varmaan käydään joululomallakin reenailemassa ainakin agia ihan vain huvin vuoksi ja mielen virkistykseksi.
Edi perheineen toivotteleekin kaikille ystävilleen ja tuttavilleen mukavaa joulun aikaa ja onnekasta uutta vuotta 2010!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti